igor corbeau fotografie

Igor

Info

Fotografie heeft eigenlijk altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Als kind was ik al veel in fotostudio’s te vinden en sindsdien heeft het me nooit meer echt losgelaten. Toch besloot ik na mijn middelbare schooltijd psychologie te gaan studeren. De fotografie bleef aan me trekken, waardoor ik na mijn studie in 2005  besloot om als professioneel fotograaf aan de slag te gaan.

Ik specialiseerde me in portret- en theaterfotografie en heb daar vele jaren in gewerkt. Beide vind ik mooie disciplines, waarin het menselijke een grote rol speelt. De laatste jaren haal ik echter het meeste plezier uit het fotograferen van landschappen en architectuur. Het blijft elke keer weer een uitdaging om de intensiteit en ervaring van de betreffende plekken over te brengen op een plat vlak. Met name het Engelse en Schotse landschap kan mij eindeloos fascineren. Maar ook dichter bij huis (Deventer, de IJssel en omgeving) vind ik genoeg inspiratie.

In portfolio vind je mijn werk van de afgelopen jaren. Spreekt een foto voor jou tot de verbeelding en zou je die aan de muur willen? De foto’s in de Shop zijn op allerlei formaten en materiaal te bestellen.

Heb je interesse in mijn diensten als fotograaf? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken: tel. 06-20768640 en mail@igorcorbeau.nl

 

alle foto's: © igor corbeau fotografie