igor corbeau fotografie

Info

Fotografie heeft eigenlijk altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Als kind was ik al veel in fotostudio’s te vinden en sindsdien heeft het me nooit meer echt losgelaten. Toch besloot ik na mijn middelbare schooltijd psychologie te gaan studeren. De fotografie bleef aan me trekken, waardoor ik na mijn studie in 2005 toch besloot om als professioneel fotograaf aan de slag te gaan.

In de jaren die volgden specialiseerde ik me beroepsmatig in portretten en theaterfotografie. Landschaps- en architectuurfotografie was een passie die ik voornamelijk in vrije tijd en vakanties beoefende. De ontwikkelingen in de fotografie (stockfoto’s, iphones e.d.) deden me in 2014 echter besluiten om het leven als professioneel fotograaf los te laten. Ik opende dat jaar een biologische winkel met mijn partner en heb daar de afgelopen jaren het grootste deel van mijn tijd aan besteed.

Uiteraard begon het tijdens deze fotografiebreak weer te kriebelen. Sinds enige tijd ben ik dan ook weer beschikbaar voor opdrachten. Ik geniet enorm van het schieten en nabewerken van landschapsfoto’s en architectuurfoto’s. Maar ook voor een professionele portretfoto kun je bij me aankloppen.

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken: tel. 06-20768640 en mail@igorcorbeau.nl


alle foto's: © igor corbeau fotografie